8.4.2011

Jotain uutta, vihdoin!

Taisi olla tammikuuta kun tein bambin. Kiirettä ja sairastelua on riittänyt niin etten ole mitään uutta ehtinyt tekemään piiiitkään aikaan. Nytkään en oikeasti ehtisi, mutta en enää malttanut olla kokeilematta tätä. Hän on heppa.. eh. tai no hän on kai sellainen jos omaa hyvän mielikuvituksen. ;) Halusin kokeilla sekoitella jotain uutta väriäkin ja kun violettia on aina silloin tällöin pyydetty niin kokeilin sitä. Vähän vaalea minun makuuni ehkä.

Mitä tykkäätte? Heppaa tulee saamaan TSI paketteina. Missä väreissä toivoisitte? Tai innostuuko tästä heppasesta kukaan? Ja ei hätää, TSI bambia on tulossa verkkokauppaan taas vähintään neljässä värissä kunhan ohjelappuset saan painotalolta. Muitakin värejä kokeilen taatusti kunhan aikaa löytyy.
     Ompelujälkeä ei kannata katsoa turhan nuukasti, korvat menivät aluksi aivan hupsuun paikkaan ja minä näppäränä tyttönä ompelin ne käsin toiseen kohtaan ;)MUOKSIS* Kokeilin photoshoppailla eri värejä. Ja minusta tää "heppa" on nyt ihan selvä laama. :D 

Kaikkihan rakastaa laamoja?!  

30 kommenttia:

 1. Minä tykkään hepasta enemmän kuin bambista! I-ha-na! Ruskea ja musta olisivat toivevärit. Violettikin, mutta tämän hepan violetti on kyllä suoraan sanottua ihan karsea :D Joku muu sävy siis, kiitos! Tummempi ja punaisempi ehkä?

  VastaaPoista
 2. Violetti on vaikea väri minulle kun en oikein tykkää siitä minkään värisenä ;)

  VastaaPoista
 3. Sehön on ihan selvästi pikkuinen varsa :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana!! Ruskeana ja turkoosina nam :)

  VastaaPoista
 5. Kukahan voisi olla innostumatta? Se on tosi suloinen!

  VastaaPoista
 6. Suloinen on tosiaan! :) Ja värit ovat vaan mielipiteitä, jokaisella on omat mieltymyksensä. :) Hieman tummempi violetti olisi oikein kiva :)

  VastaaPoista
 7. musta bambi on ihanampi, vaikka tää heppa on kans ihan tosi kiva! Ne sopis parinakin kivasti, heppa ja bambi! :D Nää on niin upeita!!!

  VastaaPoista
 8. Söpönen :) Varsa tulee minullekin mieleen, kun on sellainen hontelon oloinen :)
  Tytön mielestä se oli kirahvi :D

  VastaaPoista
 9. symppis kaveri! muhun toi violetti sävy puree kyllä, ruskea kuulostaa huipulta myöskin. ja jokin metsän/havunvihreä ehkä? :) ite kokeilen usein vaihtoehtovärejä niin, että avaan alkuperäisen kuvan photoshoppiin ja testaan väriasteita liikuttelemalla eri sävyjä :>

  VastaaPoista
 10. Ihana on tämä heponen. Ja tämä väri on taas aivan minun lemppari! <3

  VastaaPoista
 11. Suloinen on, niin kuin kaikki, mitä teet. Mutta kuvittelenko vain, vai onko tässä jotenkin eri mittasuhteet kuin siinä värikkäässä hepassa, jonka teit protona aikaisemmin? Ihastuin niin siihen protoon. Jotenkin se aiemmpi viehättää minua edelleenkin enemmän, oli enemmän hevosen näköinen, tällä on liian pitkä kaula, tai jotain? Tai ehkä tämä sitten tosiaan pikemminkin varsa kuin hevonen. Saisiko sinulta ostaa kaavat siihen aikuis-heppaan?

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille!

  Viimeiselle anonyymille: Tämä on ihan sama kaava. Kangas käyttäytyy tässä ilmeisesti eritavalla kuin siinä protossa. Tai sitten olen kuvannut sen jotenkin erikulmasta.

  VastaaPoista
 13. Ihahaa, ihana! Itselleni tuli heti mieleen, että hepalle saisi kivasti tehtyä esim. ohuesta langasta hännän ja harjan! Sitten ei ainakaan voisi erehtyä luulemaan heppaa muuksi. Ja jokaisesta hepasta saisi vielä yksilöllisenkin tekemällä erilaiset (eripituiset, palmikoidut jne.) hännät/harjat. :)

  VastaaPoista
 14. Minulla tuli ensimmäisenä mieleen että miltä heppa näyttäisi oranssina tai punaisena, kiva on kyllä tää violettikin. :)

  VastaaPoista
 15. Voi kun se on ihana! Minusta tuo värikin on juuri oikea valinta!

  VastaaPoista
 16. Ihana! Langoista tehty harja + häntä sopis tälle hyvin ;)

  Meidänkin Pikkusisko luuli tätä ensin kiraffiksi, kun on noin piiiiiitkä kaula. Sitä vois ehkä hieman lyhentää.

  Miltähän heppa näyttäisi vaaleanpunaisena? Tai käänteisillä väreillä valkopohjaisena?

  VastaaPoista
 17. Ihana! Minustakin väri on hyvä valinta, vaikka en itsekään pidä violetista. Mutta tähän se sopii!

  VastaaPoista
 18. Aivan ihana! Niinkuin bambikin :))

  VastaaPoista
 19. Ihana! :D Itse tykkään tästä violetista tooodella paljon. No voisihan se olla vähän tummempi/värikkäämpi. :) Saman sävyistä bambiakin haaveilisin. ;)

  VastaaPoista
 20. Minustakin kaula on liian pitkä,tulee tosiaan laama/kirahvisekoitus mieleen :D

  VastaaPoista
 21. Ihan on laama, laamathan on nyt in... vai?! =D
  Laamat on myös ihania, tahtois oman laaman!! Mehukas appelsiinin oranssi olis hyvä laaman väri.

  VastaaPoista
 22. Häntä tohon ja on hieno heppa :)

  VastaaPoista
 23. Aivan ihania! Varsinkin violetti ja vaaleanpunainen. Mullakin tulee noista kyllä mieleen laama tai kirahvi :D

  VastaaPoista
 24. Eksyin tänne ensimmäistä kertaa ja ihastuin heti! Bambi lähti jo tilaukseen ja tällaisen laamankin kyllä tilaisin ilomielin :) Omaan silmääni tuo violetti väri on kaunis, ja nimenomaan tuollainen haaleampi!

  VastaaPoista
 25. Joo, on se aika kiva tuo laama ;)! Värit ovat upeita, tosi ihanan keväisiä!

  VastaaPoista
 26. Ihana Laama :)! Olisikohan tuollaista vihreää (viimeisin väri yhdeksästä vaihtoehdosta) laamaa mahdollista saada meidän mustan bambin kaveriksi?

  VastaaPoista
 27. Kiitos! Taija ajattelin että väris olisivat aika perusvärejä. Punainen, keltainen, sininen ja ehkä vihreäkin.

  VastaaPoista