28.2.2010

Printtejä


Painoin tällaisia kissan kasvoja. Halkaisija on n. 10cm. Näitä voisi aplikoida vaatteisiin tai vaikka laukkuun. Tai sitten noista tulisi aika hauskat taskut esim tunikaan tai takkiin. Mitä olette mieltä tällaisista?  Löytisikö ehkä kiinnostusta ostaa kangasprinttejä omaan käyttöön jos löytyisi sopiva kiva kuva? Vai olisiko kivempi jos tarjolla olisi vain valmiita tuotteita? Mietin siis täällä yritysasioita ja nyt olis mahdollisuus vaikuttaa :)

Saa myös ehdottaa kuva-aiheita ja muitakin ideoita :)

Kiitollinen olen kaikista mielipiteistä! Myös niistä negatiivisista!!

29 kommenttia:

 1. Oi, mielelläni ostaisin printtejäsi omaan käyttöön, valmiiden vaatteiden koristukseksi tms.. ja samoin valmiita tuotteita :) Ihanan raikasta ja reipasta!

  VastaaPoista
 2. Miusta kanssa ois kiva kun saisi tuommoisia printtikuvia ostella! Ja todellakin, olisi kivat vaikka liivarin taskuiksi! Tai sitten ihan vaan koristukseksi :) Tosi hauskoja!

  VastaaPoista
 3. Tosi ammattitaitoisesti tehtyjä!Kyllä käyttöä löytyisi, molempia vaan!

  VastaaPoista
 4. Ostaisin minäkin mielelläni erillisiä printtikuvioita.

  VastaaPoista
 5. Juu, ostaisin kyllä printti-tilkkuja!

  Tykkään kovasti painokuvatyylistäsi, luultavasti kuva kuin kuva kelpaisi...

  VastaaPoista
 6. Sulla on kivoja, raikkaita väriyhdistelmiä ja tämäkin printtiaihe tosi hauska! Voisithan miettiä vaikka erilaisia eläinhahmoja omalla tyylilläsi toteutettuna...Tykkään kovasti persoonallisesta tulkinnastasi!

  Kiitos myös ahkerasta kommentoinnistasi blogissani, on kiva näin aloittelevalle blogistille saada jotain vuorovaikutusta aikaiseksi > se kannustaa eteenpäin tekemään uusia postauksia ja homma ei tunnu ihan turhalta.

  VastaaPoista
 7. Täälläkin on kiinnostusta ostaa printtitilkkuja :)

  Valmiille printtituotteille mulla olisi kiinnostusta, jos ne olisivat "aikuisten" tuotteita. Musta olisi aika kiva vetäistä päälle t-paita jossa on tuollainen vihreäsävyinen nukkuva hahmo (onko noikin paapii-hahmoja?) Ja tuollainen pöllöreppu musta-harmaa aikuisten koossa saisi myös lompakkoni aukeamaan :)

  VastaaPoista
 8. Hei!
  Kuvasi kelpaisivat myös minulle, mutta mahtavaa olisi saada niitä myös metritavarana (en sitten tiedä, miten hankalaa sen kokoluokan tuotanto olisi sinulle). Myös valmiit tuotteesi ovat ihania.
  Katja
  P.S. Tytär, 1v2kk, kävi äsken tässä hihkumassa, en sitten tiedä innostuiko tuosta oikeassa reunassa olevasta keltaisesta otuksesta vaiko noista helistimistä.. :)

  VastaaPoista
 9. Minua kiinnostais myös printit. Valmiita tuotteita harvemmin tulee ostettua, mut tekemäsi on niin uniikkeja että varmasri jotain valmistakin tulisi hankittua :)

  VastaaPoista
 10. Nämä on niin uniikkeja juttuja että kaikki käy :) Love them all <3

  Tässä sulle jo valmiiksi vakkari tilaaja :)

  VastaaPoista
 11. Minä myös heti tilaamassa jos tilaisuus koittaa ;)

  VastaaPoista
 12. Kumpikin kiinnostaa. Voisin arvella, että valmiille tuotteille on tottakai enemmän ostajakuntaa, kun kaikki eivät halua/osaa ommella itse, mutta itsellä kiinnostusta riittäisi myös tee-se-itse -juttuihin.

  Asian vierestä pohdintaa: Myyjäisten käyminen omien tuotteiden kanssa on tiettävästi aika rankkaa, että sikäli joku jälleenmyyntikanava olisi aika kiva - nettikauppaa tarvitsee mainostaa, mutta investointia ei ole juurikaan. Myös jos saisi tuotteita myyntiin joihinkin pikkuliikkeisiin voisi olla hienoa.

  VastaaPoista
 13. minun kissathan ne siellä ;)

  minun lompakko se aukee kun nälkäisen hain suu kun nää on niin ihania!

  VastaaPoista
 14. Tykkään tosi paljon näistä kuten muistakin sun tekemisistä. Ei muuta kuin sitä nettiputiikkia kehiin vaan. ;D ;D Mä perustan sit sen fanisivuston sinne FB:n. :D Jos ei hellu sitä oo jo tehnyt. :D

  VastaaPoista
 15. Joo, molempaisia myyntiin vain. Valmiita tuotteita ja tilkkuja! Ihania on noi helistimet <3 Ja varmasti hyvä vauviskan on niihin tarttua.

  VastaaPoista
 16. Hauska idea! Ja nuo sinun painamat kuvat niin kivoja :) En ainakaan muista että olisi missään sellaisia ollut myynnissä (siis tilkkuja). Ei kun tuumasta toimeen! :D

  VastaaPoista
 17. Ostain mielelläni pelkkiä tillkuja(kin). On kiva yhdistellä omiin juttuihin. Halvat pikkutilkut eivät ehkä ole kovin hyvä tulonlähde käsityöläiselle, ehkä, en tiedä. Ehdottomasti sitten myös aikuisille sopivia kokoja tai metritavraa edes!

  VastaaPoista
 18. Ehdottomasti myyntiin vaan, varmasti löytyy tuollaisille merkeille kysyntää kun ovat niin kivan persoonallisia. Ja tuollaiset pienet jutut olisivat monen lompakolle myös sopivan hintaisia, jos isompia juttuja ei raaski ostaa. Tosi kivoja juttuja olet tosiaan kehitellyt :) Värivaihtoehtoja voisi olla laajemmin myös...

  VastaaPoista
 19. Varmasti tulisi printtejä ostettua. Kuten moni muukin on jo sanonut, pidän persoonallisesta tyylistäsi.

  VastaaPoista
 20. Ihania kuoseja nuo kaikki :) Itse ostaisin pikemminkin noita valmiiksi tehtyjä tuotoksia, kun en osaa käsin tehdä mitään. Voisitko suunnitella vielä yhden väriyhdistelmän; tyttöväreissä?

  VastaaPoista
 21. Näitä sun juttuja ostaisin mieluiten valmiina tuotteena. Niissä on niin sun omaleimainen kädenjälki, että sopivat mielestäni parhaiten valmiiksi tuotteiksi. En siis lähtis tilkkuja ostamaan omiin tuotteisiini laitettavaksi, tai sitten ne täytyisi olla kyllä selkeästi Tähtianiksen ja Iloisen Kirahvin yhteistyötä. :)

  VastaaPoista
 22. Kiitos! Vielä saa mielipiteistänsä kertoa :)

  Katja- Metritavaraksi itse tekemiseen ei riitä rahkeet ainakaan vielä.

  Riikka- Vielä olen onnistunut pysymään erossa koko fb:ta :D

  Toinen Riikka- Varteenotettavia mielipiteitä kiitos!

  Sande- yhteistyö-idea kuulostaa hyvälle ;)

  VastaaPoista
 23. Kiva kuulla, että tuotteitasi on ehkä pian tulossa myyntiin :) Itse olisin kyllä tosi kiinnostunut myös pelkistä printeistä valmiiden tuotteiden ohella.

  VastaaPoista
 24. Hellyyttäviä, ihania <3

  VastaaPoista
 25. Kyllä kiinnostaisi pelkät printit :-D
  Ihania on nämä kaksinaamaiset!!

  VastaaPoista
 26. Printit on upeita - värit hienoja!
  Kissat erityisesti, mutta myös hymynaama pienenä printtinä ois kiva vaikka teepparina... *hups, eeeen minä ompele, en*.

  Joka tapauksessa - kivoja kaikki. Tilkut menisivät varmasti kaupaksi.

  VastaaPoista
 27. Aivan ihania! Minulle kävisi printit, ei niinkään valmiit tuotteet.
  ...kirjan päällyksiin, kynäkoteloihin, laukkuihin, paitoihin, lakkeihin jne.

  itä päätätkin tehdä, onnea! (Toivottavasti on mahdollisuus joskus ostaa?)

  VastaaPoista
 28. miä olisin kiinnostunut ostamaan printtejä, joita voisi omiin töihin lisätä...ihania!

  aurinkoa päivääsi

  kristiina

  VastaaPoista