8.1.2010

Tausta nro 2

Tämä on vähän vähemmän tajuntaan räjähtävä versio. Kokeilu tämäkin. En halua saada päänsärkyä oman blogini tuijottelusta :)9 kommenttia:

 1. Tämäkin on ihana <3

  Visioisitko mullekkin uuden taustan :)

  VastaaPoista
 2. Edellinenkin oli hieno,mut kyl täs silmä lepää paremmin :)

  VastaaPoista
 3. Vaikka keltaisesta tykkäänkin, tämä on mun mielestä parempi. Tausta ei vie huomiota postauksilta. Kankaana tuo ensimmäinen olisi aivan huippu!

  VastaaPoista
 4. Ihana tämäkin. Rauhallisempi. Silmäystävällisempi vai pitäisko sanoa katse ystävällisempi. ;) Mullekin saa tehdä taustan. ;)

  VastaaPoista
 5. Munkin mielestä tämä on parempi. Ja Elina samaa ajattelin tuosta ensimmäisestä, että tulis aika kiva kangas. Kun vaan osais painaa kangasta..

  Ja näistä taustoista. Kyllä mulla voisi olla intoa vaikka muutama tehdäkin. Vaikea lähteä tuosta vaan ideoimaan. Joten jos haluatte että yritän tehdä niin laitelkaa vaikka sähköpostia. Taustaan voisi käyttää esim. kuvaa jostain omasta tekeleestä tai tavarasta niin kuin minulla? Värejä esim. voi muuttaa lähes rajattomasti. Ja nettihän on tietysti pullollaan vapaasti käytettäviä kuvia myös :)

  VastaaPoista
 6. Tää on kyllä parempi, vaikka ihana oli edellinenkin. Rauhallisempi, niin kuin tuossa jo moni muukin on sanonut.

  VastaaPoista
 7. Sama juttu! Edellisestä pidin värinä enemmän, mutta blogitaustana tämä vaaleampi versio toimii paremmin:)

  VastaaPoista
 8. Juups..keltainen oli kiva, mutta minustakin tämä on parempi tausta blogillesi! Ja ihan varppina osaat kangasta painaa ja tuosta ihanasta Paapiista saisi aivan tosi suloista kangasta..on helppo toteuttaa ihan vaan parilla sabluunalla :) Kokeile ihmeessä,jos vähänkään kiinnostaa! Se puuha koukuttaa helposti :) Ja mieki voisin olla tosi kiinnostunut tilaamaan sulta ihan omaa blogitaustaa.. laitanpas mietintään!

  VastaaPoista