29.6.2012

PaaPii for Nosh Organics - aw12 neulokset






Tältä näyttävät minun suunnittelemat kuosit Noshille syksyyn 2012. 
Materiaali laadukasta singleneulosta ja tietysti luomua. 
Nämä tulevat syyskuussa kangaskauppoihin. 

Jälleenmyynti-info Noshilta:
Retailer information, pleace contact:  
outiATnoshorganics.com



20.6.2012

Uusia julisteita ja kortteja!











Tänään painotalolta noudetut paperituotteet verkkokaupassa nyt napsuteltavana! naps naps*
Kortteja voi ostaa nyt myös 20kpl salaisena pakettina. Sisältö on yllätys.

13.6.2012

Islantilainen Morgunbladid 6.6.2012



PaaPiita saa nyt Islannista! Reykjavikissa avasi askettäin ovensa Suomi PRKL! Design jonka valikoimasta löytyy kattava valikoima suomalaista designia. Bambitkin pääsivät pusuttelemaan Islantilaisen päivälehden sivulle uudesta kaupasta kertovaan juttuun.

11.6.2012

Silmä pussukoita nyt verkkokaupassa!

Erivärisiä Silmä pussukoita löytyy nyt verkkokaupasta. Pussukat on vuoritettu joko valkoisella tai käsinpainetulla kuviollisella vuorella. Joskus painaessa syntyy kakkoslaatua eikä sellaisia voi käyttää enää alkuperäiseen tarkoitukseen. Olen leikellyt kelvollisia osia noista kakkoslaadun arkeista ja käyttänyt niitä mahdollisuuksien mukaan näiden protopussukoiden vuorissa. Verkkokaupassa on nyt kadeksaa erilaista väriyhdistelmää. Käy kurkkaamassa ja nappaa omasi jos kolahti. Kutakin värimallia on vain muutama saatavilla.  Verkkokauppaan tästä kliks*




6.6.2012

Ooh kesä!






Tämmöisiä uusia juttusia se kesä ja kesän värit teettää. Näitä saa huomisesta alkaen Kokkolasta Taideleipomosta. Ja eiköhän ne tässä kesän kuluessa siirry myös verkkokauppaan. Tein paljon erilaisia värikokeiluja. Tässä vain osa. Syksyllä sitten jotain ehkäpä ihan pysyvästi valikoimaan?

2.6.2012

Neiti Honeysuckle


Selailin Pantonen värikarttaa. Jokaiselle värille on olemassa koodi sekä nimi. Huvitin itseäni miettimällä millaisia henkilöitä värien nimet olisivat. Inspiroiduin sitten myös vähän piirtämään. Tässä neiti Honeysuckle.