25.4.2012

Messuilemaan!

Huuh. Kaikki muumit laaksossa pöllöt autossa ja bambit ja koirat ja kortit ja julisteet ja helistimet ja pussukat. Aamulla auton nokka kohti Helsinkiä ja Lapsi-messuja. Viikonloppuna nähdään eikös? Minun kojun löytää messuilla Suomi Design Korttelista. Jännittää!!


































Vaikka Helsingin messuista vouhkataan kovasti, niin tiesittekös, että samana viikonloppuna on myös Oulussa lastenmessut. Siellä PaaPiin voi löytää Ekoihanan osastolta ja saattaapi jotain tuttua vilahtaa myös muotinäytöksessä. ;)

18.4.2012

Pankkikortit kuosissa?

Nordean sivuilta löytyy hauska työkalu pankkikortin suunnitteluun. En tiennyt tästä kunnes sain sähköpostilla kyselyn, voisiko yhdestä kuvastani saada isomman pankkikorttia varten. Hauska ajatus!
Minulla ei ole tilit Nordeassa mutta jos olisi niin saattaisi omasta lompakosta löytyä aika pöllöisä kortti. ;)

15.4.2012

And the pöytäliina goes to..

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Teitä oli tällä kertaa 551. Onnettarena arvonnassa toimi random.org numerogeneraattori. Se sai pöytäliinan voittajaksi arvan numero 347:

1. Lahjakortti meni arvalle nro 30:



2. Lahjakortti meni arvalle nro 409:














Onnea voittajille! Ottakaahan yhteyttä sähköpostiin infoATpaapiidesign.com niin pistetään pöytäliina työnalle ja lahjakorttikoodit liikkeelle. :)