31.1.2012

Uudet postikortit verkkokaupassa!

PaaPiin facebook sivulla esittelin jokin aika sitten postikortti vaihtoehtoja. Sain valintaan tykkääjiltä apua. Kiitos! Tässä ne ovat nyt. Eli PaaPiin uudet postikortit. Tällä kertaa olen kiinnittänyt entistä enemmän huomiota materiaalivalintoihin. Kortit on painettu Suomessa kotimaiselle kierrätyskartongille. Painovärit ovat karviöljypohjaisia. 
Postikortit löytyvät verkkokaupasta täältä *klik. 





26.1.2012

Päivän piristys ♥

Tässä halailevat Sumu -kissa sekä Pu-Puu. ♥


Sain tämän kuvan sähköpostilla ja luvan myös julkaista. Kiitos!

Lokoisaa iltaa kaikille. :)

25.1.2012

Verkkosivut uudistuivat

PaaPiin www -sivuja on uudistettu. Käykää kurkkimassa  www.paapiidesign.com 

Suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa tällä kertaa St. Hurmos. Sain juuri sitä mitä toivoin! Hienosti mainostoimistossa oivallettiin mitä olen hakemassa. Vanhasta sivustosta on säilytetty tärkeimmät asiat. Pienet ennen harmittaneet jutut ovat nyt poissa. Ja tilalla on omasta mielestä hyvin PaaPiita kuvastavat ja toimivat sivut. Tärkein muutos on se, että sivusto on nyt luettavissa myös englanniksi ja päivittäminen sujuu minulta helpommin. Olen oikein tyytyväinen! Kiitos Hurmos!

Myös verkkokauppaa ollaan uudistamassa. Jännityksellä odottelen! Siihen tuleekin vähän enemmän muutoksia kuin verkkosivuun.

24.1.2012

Auttakaa tyhjentämään verkkokaupan Outlet!

Ja tietty muitakin tuotteita saa tilata. :D Kaikki yli 10€ tilaukset ilman toimituskuluja kampanjakoodilla PAAPII. Voimassa sunnuntaihin asti! 


Myös postikorttien kohdalla vedellään viimeisiä. Uudet kortit uusilla kuvilla saapuvat verkkokauppaan ensiviikolla. Jippii!

16.1.2012

Sankarit

Minua pyydettiin nimeämään muutamia omia design sankareita yhtä juttua varten. Kerron lisää sitten kun on sen aika.. Jäin pohtimaan enemmänkin sitä mistä oma värimaailma ja muotokieli syntyvät ja saavat vaikutteita. Ja sitä miten omat kokemukset ja mieltymykset päätyvät omiksi aikaansaannoksiksi. Tässä muutama sellainen henkilö jonka tuotanto on jollain tavalla liikuttanut ja vaikuttanut, joita arvostan. Omat sankarit.

CAMILLA MICKWITZ

Lapsena monet kirjat tulivat tutuiksi. Oman kodin hyllystä löytyi myös muutama Camilla Mickwitzin kuvittama kirja. Camillan ihastuttava ja hyvin tunnistettava oma kuvitustapa on jäänyt mieleen. Kirjoja on inspiroivaa selata vieläkin. Iloista, pyöreää, selkeitä muotoja ja paljon värejä. Jos et muista Emilia tai Mimosa -kirjoja, niin ehkä pikkukakkosen tunnus ja heikoista jäistä varoittava pätkä saa sinutkin muistamaan tämän kuvittajan.






TOVE JANSSON

Tarviiko tästä nyt sanoa mitään. Todella monen rakastama kirjailija ja tietysti myös kuvittaja. Sen lisäksi että, 
tarinat ja henkilöhahmot ovat mitä mainioimmat, olen todella rakastunut kuvitustyyliin. Tarkoitan sitä alkuperäistä siloittelematonta ja rehellistä. Kuka lohduttaisi Nyytiä ja Kuinkas sitten kävikään -kirjat lumoavat. Erityisesti se miten muutamaa väriä käyttämällä on saatu luotua voimakkaasti ainakin minuun vaikuttavia kuvia, on ihailtavaa ja inspiroivaa. 



KAJ FRANCK

Ehkä tästäkään nyt ei tarvitsisi sanoa mitään. Sanon silti. Kun onnistuu luomaan jotain sellaista jota ihmiset rakastavat vuosikymmeniä. Jotain joka on niin täydellisen käytännöllistä, järkevää ja kaunista, että melkein harmittaa. Joka ei sisällä mitään ylimääräistä vain kaiken olennaisen. Ollaan ytimessä. 
Loistavia esimerkkejä tästä ovat tietenkin Arabialle suunnitellut Kilta, myöhemmin Teema -sarja sekä Iittalan Kartio -lasit. On hienoa kun muotoilija luo täydellisesti toimivan eleettömän astian, se toimii loistavasti myös pohjana erilaisille kuvituksille ja väreille alati uudistuvana. Loistavaa!




MAIJA ISOLA

Tähän voisi mainita oikeastaan Marimekko. Voimakkaat värit, graafiset kuviot ja värit, rohkeus. Mutta kyllä Isolan tuotannosta löytyvät ne minua eniten puhuttelevat kuosit. Kaivo, Kivet, Appelsiin jne. Niin inspiroivaa ja ihailtavaa!


On monia muitakin. Mutta nuo ehkä päällimmäisenä mielessä. Nuori, loistava joka on myös pakko ekstrana vielä mainita: Maija Louekari!! Olen huomannut, että rakastan lähes kaikkea mitä tämä nainen tekee. Siinäkin yhdistyvät omaleimainen kuvitustyyli ja se jokin. Pakko rakastaa!  

Ja hei! Sinä joka tätä luet, olisi mukava lukea tai kuulla mitkä muotoilijat, kuvittajat ovat sinuun eniten vaikuttaneet!

10.1.2012

Helistimet ála Photoshop


Tekisi mieli kokeilla taas uusia värejä helistimiin. Photoshopilla voi helposti testailla miltä eri väritykset ehkä näyttäisivät. Sitten pitäisi vain päättää ja sekoitella värit.  Mutta mitä valitsisin?

1.1.2012

PaaPii Design 1-vuotta!

Tasan vuosi sitten se oli virallista. PaaPiista oli tullut yritys. Muistatte varmaan vanhemmat lukijat minun pähkäilyjä ja haaveiluja yrittäjäksi ryhtymisestä. Miten jännää, pelottavaakin. Vuosi sitten aloittelin pienin tavoittein ajatuksella, että katselen mitä tuleman pitää. Enpä osannut arvata miten hurja vuosi olisi edessä. Minä olen ollut ihan mielettömän onnellinen! Olen saavuttanut monta asiaa joista en olisi uskaltanut edes salaa haaveilla. Olo on ollut välillä vähintäänkin epäuskoinen kaikesta. Toisaalta tämä on ollut työntäyteisin, vaativin ja rankin vuosi ikinä. Olen oppinut enemmän kuin koskaan ja toisaalta huomannut miten paljon olisi vielä opittavaa. Jännitys ei ole kadonnut vieläkään. Hurjaa ajatella mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Olen iloinen siitä etten vielä tiedä. :) 
Jotain silti jo tiedän. Vuosi 2012 aloitetaan muutolla. Olemme löytäneet isommat ja toimivammat työtilat Kokkolasta. Sopiva paikka löytyi Niittykadulta Giganttia vastapäätä. Saan jälleen tilat myös keramiikan tekemiseen. Hurjaa! Tiedän jo valmiiksi, että aika ei tule riittämään läheskään kaikkeen mitä tahtoisin tehdä kun elämä on muutakin kuin työ. Mutta mahdollisuudet ovat vaikka mihin. Samassa tilassa töitä tekee edelleen Päivi, jonka kanssa olen aiemminkin työtilan jakanut. Lisäksi keramiikkatiloja tulee jakamaan toinen keraamikko. Jännät ajat siis jatkuvat. 

Kiitos kaikille lukijoille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille vuodesta 2011!
Onnellisuutta ja intoa arjen askareisiin vuodelle 2012!
t. PaaPii / Anniina


Synttäreiden kunniaksi verkkokaupasta tehtyihin vähintään 50€ tilauksiin saa koodilla VUOSIKAS 10€ alennuksen. Koskee myös jo alennettuja tuotteita. Tarjous on voimassa vain tänään.