29.8.2011

Päivittelyä

Kesä oli ja meni. Blogi on ollut hiljainen aika pitkään. Suuri syy siihen on että minulla on ollut aivan mahtava ja kiireinen kesä! Ei ole ollut lomaa, välillä on ollut niin kiire, että työntekoon on täytynyt napata myös viikonloput ja illat.16 tuntia työtä helteisessä työhuoneessa ilman ilmanvaihtoa on ollut koettelemus. Mutta enpä tekisi mitään muuta työtä mielummin kuin tätä. Nyt kun kesä on ohi ja arki on alkanut, on ollut aikaa vähän hengähtää ja miettiä. 
Tuntuu että pitäisi osata koota ja summata Asuntomessut, Taideleipomoilut, työhuoneasiat jne. En osaa koota mitään selkeää. Mutta sanonpa vaan, että Asuntomessut oli aivan mahtava tilaisuus päästä näkyville ja PaaPiin tulla monen ihmisen tietoisuuteen. Lakanoita kyseltiin paljon, samoin verhoja. Nyt jos pääsisin ajassa taaksepäin, varautuisin siihenkin jollain tapaa. Nyt olen joutunut sanomaan ei ole mahdollista. 
Kesällä tein myös uusia tuotteita ja uusia värejä kokeiltavaksi. Niitä en ehtinyt verkkokauppaan lisätä tai edes kuvata. Nyt koitan niitä lisäillä kun aikaa löytyy. 

Tänään olen lisännyt mm.helistimiä verkkokauppaan. Kokeilin uusia väriyhdistelmiä jokaista on jonkin verran. Sitten kun ne loppuvat niin täytyy harkita otanko jotain pysyvästi valikoimaan.


oliivinvihreää ja vaaleanpunaista
ruskeaa ja vaaleanpunaista



limenvihreää ja turkoosia

turkoosia ja vaaleanpunaista

Pöllöperhettä on kasvatettu TSI paketeilla ja isoilla tyynykokoisilla pöllöillä. Tsi paketissa on yllärinä myös aihiot pikkuiseen pöllöön josta voi tehdä vaikka avaimenperän. Valikoimassa on nyt pöllöjä mustana, pinkkinä, ruskeana ja turkoosina.  

Asuntomessuilla kohteessa 41 oli lastenhuoneessa minun tekemät siiliverhot. Sinne tein myös Siilipehmon. Näitä Siiri-siilejä on myös nyt verkkokaupassa. 


11.8.2011

Ota silmä käteen ja kato!

Tein hankinnan jota on jo kauan tehnyt mieli. Rintamerkkikoneen jolla voi tehdä myös mm. magneetteja ja taskupeilejä kahdessa koossa. Tänään se tuli postista ja heti oli päästävä testailemaan SILMÄ taskupeilejä. :D

Hui mikä hirviö! Olisittepa kuulleet äänitehosteet! :D
Moi!

7.8.2011

Sunnuntai vaatteita kierrättäen

Olen tänään napsutellut huutikseen meidän lasten viimetalvisia kamppeita. Ajattelin röyhkeästi mainostella täällä. :D Ja samalla voisin ilmoittaa että haluan ostaa Ruskovillan villahaalarit koossa 110 ja 120 jos joltain sattuisi löytymään. :) 

Asuntomessuja on jäljellä enää viikko ja sitten alkaa tavallinen arki. Verkkokauppaan on vaikka mitä päivitettävää jota varmasti messuiltakin jää.