29.6.2011

Leijonat!

Nyt olen saanut leijonia viimein valmiiksi pehmoleluiksi! Tarjolla verkkokaupassa on keltaista ja mustaa. Sinisiä pyrin tekemään piakkoin. :)








Shoppiin olen nyt päivttänyt paljon muutakin. Bambeja voi tilata valmiiksi ommeltuina! Ja valikoimaan on lisätty myös mm Silmä -tyynyt valmiina sekä tsi paketteina. Sekä esim pinkit pöllöt. PaaPii Design SHOPiin pääset tästä!



16.6.2011

Pieni kiitos.

700 tuli täyteen, mietin miten kiittää. Sitten työhuoneen muutossa huomasin, että jemmaan on jäänyt ylimääräisiä käsitöitä. Ajattelin että joku saattaisi niistä ehkä tykätä joten päätin pikkuisen arpoa. :) Kuka tahansa saa osallistua kommentoimalla, 1 arpa / osallistuja. Arvotaan yksi voittaja joka saa valita alla olevista kuvista mieluisimman työn. Kaulahuivi on käsinpainettu, muut on ommeltu kierrätetyistä kankaista. Osallistumisaikaa on kuun loppuun asti. Kiitos :)





8.6.2011

Lisäyksiä PaaPii Design SHOPiin!

 Hippu hiiri on tarjolla isona kangasprinttinä josta voi ommella vaikkapa koristetyynyn tai pingottaa tauluksi. 





Papunen on saanut uuden värityksen. 



5.6.2011

700!

Oi ihmettä 700 lukijapaneelilaista! Mahtavaa kiitos! Koitan keksiä jotain kivaa sen kunniaksi.

Blogissa on ollut hiljaista, enkä ole ehtinyt pitkään aikaan muita blogeja lukemassa käydä. Harmittaa oikein. Tuntuu ettei aikaa uusille ompeluksille kovin paljon löydy. Olisiko lisää kuosisuunnitelmia tai muita minun piirusteluja kiva nähdä täällä?

Nyt on työtavarat siirretty työhuoneelle ja huomenna alkaa uusi arki jossa lähden aamuisin töihin töihin. Ja mikä parasta koti on taas koti. Kaaos työhuoneella on vielä ilmeinen mutta vähitellen edetään. Laitan kuvia sitten kun kaikki alkaa olla valmista. :)