28.5.2011

Leijonista ja muutakin

 
Leijona kyselyssä toivotuin koko oli tuo ~27cm. Sitä siis lähden toteuttamaan. Suosikiksi väreissä nousi keltainen, hyvinä kakkosina musta ja sininen. Leijonat saavat nuo kolme väritystä aluksi. Myöhemmin täytyy katsoa kokeillaanko muitakin värejä ja jätetäänkö joku väri pois. 

Kaikenlaista kiirettä on riittänyt ja olen huomannut, että moni asia jää helposti puolitiehen. Keskeneräisiä asioita on tuhottottomasti! (Muistutus itselle, laadi paperille lista!) Yritän lähiviikkoina saada verkkokauppaan ainakin valmiita bambeja, Soput tsi paketteina ja valmiina sekä Silmä -tyynyt myöskin tsi-paketteina ja valmiina. Pöllöistä tulee isompi koko ja värivalikoimaan tulee myös pinkki vaihtoehto. Varmaan jotain muutakin mitä harmaat aivosolut ei nyt muista. Uusia jälleenmyyjiäkin on tipahdellut kivasti. Tämän hetken lista löytyy PaaPii Designin verkkosivulta.

Työhuone on saatu maalattua valkoiseksi ja seulojen pesua varten on asennettu hyvään työskentelykorkeuteen vanha amme. Putkimies täytyy pyytää ensiviikolla paikalle, että saadaan seulanpesuvedet viemäriin eikä lattialle. Työhuoneen ikkunoissa on vielä edellisen tilan vuokraajan teippaukset. Odottelemme innokkaasti, että ne tullaan raaputtamaan pois, niin saadaan omat teipit tilalle. Työtilaan on rakennettu kankaanpainantaa varten iso pöytä. Pituutta kolmisen metriä ja leveyttäkin yli 150cm. Siinä mahtuu ihanasti painamaan. Kanteen pitää kiinnittää vielä pehmuste ja kangas niin se on valmis käyttöön. Kohta päästään muuttamaan! Ihanaa!

Asuntomessuja varten on ollut kiirusta sillä kohteiden kuvattavat huoneet on pitänyt saada valmiiksi Dekon messuluetteloa varten. Viimetipassa sain vielä toiseenkin lastenhuoneeseen verhot ja tyynyt tehtäväksi. Ehdin onneksi ajoissa. Kokonaisuutta toisesta huoneesta en ole vielä nähnyt, jännä nähdä millainen siitä tuli. Toisen kohteen kuvaustilanteessa olin mukana. Kiinnostavaa seurata miten ammattilaisilta nuo hommat sujuivat. Vielä olisi pari asiaa tekemätttä messutaloihin, mutta aikaa heinäkuun puoleen väliin on onneksi vielä hiukan.  

Asensin sivupalkkiin Googlen kääntäjän koska sitä oli kommentteihin toivottu. Ulkomailta kävijöitä onkin viimepäivinä monta tänne löytänyt, sillä töitäni on ollut esillä muutamassa ulkomaisessa blogissa. Ihanaa huomata, että pienen suomalaisen käsityöyrittäjän tekoset kiinnostavat laajemmastikin. :) Aikamoisen hyvä mieli siis.    

Tulipas sepustuksesta pitkä, kiva jos jaksoit lukea. :) Mukavaa lauantai-iltaa!

23.5.2011

Testi tarjotin

Olen jonkin aikaa miettinyt, että olisi kiva kokeilla teettää omista printeistä tarjottimia. Löysin paikan Suomesta jossa niitä valmistetaan ja tilasin testitarjottimen jotta näen laadun ja värien vastaavuuden. Piirtelin tällaisen kuvan jossa on useita värejä kokeeksi miltä ne näyttävät luonnossa. Minusta laatu on oikein hyvä. Olisitteko kiinnostuneita tarjottimista minun printeillä? Jos niin millä printillä? On mahdollista teettää erilaisia toivomusten mukaan.  Tarjottimen halkaisija on 35cm ja se on valmistettu koivuvanerista puristamalla.

*edit. valmistuspaikan kyselijöille tiedoksi. Kyseinen yritys on lopettanut toimintansa kesällä 2011 ja siirtänyt tarjottimien valmistuttamisen Ruotsalaiselle yhteistyökumppanille. En vaan enää muista Ruotsalaisen yrityksen nimeä. Saa kertoa jos sen sattuu tietämään!



19.5.2011

-15%

Täällä sataa. Ajattelin piristää päivää pienellä alella verkkokaupassa. :) Facebook sivulla toivottiin bambeja alennukseen, joten täältä pesee. TSI bambit -15% vain tänään. SHOPiin tästä.

17.5.2011

Leijona kysymyksiä!

Ajattelin tehdä Leijonasta pehmoleluja. Nyt olisi mahdollisuus sanoa mielipiteensä pehmolelun kokoon ja väriin liittyen. Teen vain yhtä kokoa, mutta värejä voin toteuttaa sitten muutaman erilaisen. Kyselyt löytyvät sivupalkista. Jos sinulla on jotain muuta ehdotusta niin lisää se tähän kommentoimalla. 





Kiitos mielipiteistä!

10.5.2011

SOPU

Tämä on vähän salaperäinen juttu.  Kukaan ei oikein tiedä mistä Sopu on kotoisin, eikä kukaan ole ihan varma siitäkään mikä otus se oikeastaan on. Tiedättekös mitä? Sopu ei itsekään osaa vastata ihmettelyihin, mutta se tietää tärkeimmät jutut,  kuten sen, että ensin se ei ollut ja sitten oli. Silloin kun ollaan on tärkeää nauttia siitä että on. Silloin tehdään lempiasioita,  ja Sopulla on yksi joka ohittaa kaiken muun: tanssiminen.  "Sopulla on taikakaviot", sanoi eräs espanjalainen flamencomestari kerran ja oli aivan oikeassa.   Maestron tanssiseurue oppi monta uutta kikkaa Sopulta, vaikka ihan samaan he eivät kaksilla jaloillaan kyllä pystyneet.    Paras puoli tanssimisessa on Sopun mielestä se, että sillä voi tehdä toisetkin onnelliseksi. Sopusta olisi aika mahtavaa jos kaikki löytäisivät oman lempiasiansa, sillä siitä seuraisi aika paljon onnellisuutta.  Ja  puhdas onnellisuus, se on tarttuvaa. Se tarttuu melkein yhtä lujasti kuin rytmi tanssivan otuksen kavioihin.

Tämänkin tekstin on kirjoittanut Pilvitarhan Tiina. Olet Tiina aivan ihana kirjoittamaan näitä luonnehdintoja minun pehmoelukoille. Kiitos jälleen! 

Heppa  -> laama -> ♥ SOPU ♥




Nämä SOPUset lähtevät tänään matkalle kohti Turkua. Siellä on meneillään Turku Design Festival 2011. Lauantaina järjestetään Kauppakeskus Hansalla Designmyyjäiset.  Sovut ja esim Bambit löytyvät sieltä Leenaelinan pöydästä.


PS: SHOPiin on lisätty LIMEJÄ TSI BAMBI -ompelupakkauksia!

 

5.5.2011

Sieniä sieniä

Kokeilin miten Sieniperheen sienet toimisivat kuosina. Kokeilin tuohon samaan pussilakanakuvaan kuin edellisessä. Sienikuosi sopisi kuitenkin paremmin ehkä vaatekankaaksi, pienempänä tietty?






4.5.2011

Pussilakana -ajatuksia

Asuntomessuhuoneeseen pitäisi tehdä pussilakana. Pää lyö kiireen keskellä tyhjää ja deadline lähestyy. Millaiset lakanat, kas siinä pulma. Päädyin leikkimään taas kuvankäsittelyohjelmalla. Ehkä jotain tällaista..

Pöllöjä? 



 


Tai ehkä Silmiä?