21.4.2011

Tyynyjä

Edellisessä viestissä joku toivoi pöllökankaasta tyynyjä. Ehkä toteutan sen joskus. :) Tässä kuitenkin kuvia uusista tyynyistä jotka ovat menossa asuntomessujen lastenhuoneeseen. Nappasin tyynyt, kameran ja valkotaustan mukaan ja lähdin kyläilemään. Kiitos pienille malleille! ♥






18.4.2011

Pöllöisää

Tämä on ensimmäinen isompi kangas jonka olen painanut. Onnistui ja siitä olen oikein iloinen!  Tästä kankaasta tulee verho pienen tytön huoneeseen.. Tänä vuonna asuntomessut järjestetään tässä lähellä Kokkolassa. Ja tämä kyseinen pöllöverho pääsee roikkumaan erään messukohteen lastenhuoneen ikkunaan. Samaan lastenhuoneeseen on minulta tulossa muutkin tekstiilit. Aika hauska juttu! 

Messukohde on yksi alueen rantakohteista. Merta pääsee ihastelemaan lähes kaikista huoneista mahtavan isojen ikkunoiden läpi. Kohteen sisustaa InnoStava. InnoStavan Mervi tykkäsi tuotteistani ja pääsin mukaan lastenhuonetta tekemään. Väreiksi huoneeseen on tulossa mustaa, valkoista, pinkkiä ja ripaus punaista. Jännä nähdä miltä valmis huone tulee näyttämään. 



Pöllöjä lisää! Ajattelin painattaa kirjekuoriin osoitteen jotta postittaminen onnistuisi ripauksen helpommin. Samalla mietin, että kirjekuorissa voisi olla jotain hauskaa ja erilaista. PaaPii Designin posti kulkee jatkossa tällaisissa kuorissa. :) Tilasin ne täältä.




15.4.2011

Arvonnan voittaja.. And the winner is..

Huu, täällä on viimeiset parituntia istuttu ja kirjoitettu arpalipukkeita exel-taulukkoon. :D Arvontaan jätettiin yli 600 kommenttia ja arpalipukkeita tuli lopulta yhteensä 1448 kappaletta. Aivan mahtavaa, että innostuitte osallistumaan noin runsaslukuisesti! Onnettarena toimi jälleen random.org -numerogeneraattori. Se sylkäisi voittajaksi numeron 594. Sillä numerolla löytyy exelistä Sandruskainen blogin SANDRA! Onnea Sandra!

Sandra kirjoitti...

Neljällä arvalla mukaan!

Meidän pienelle prinsessalle ehdottomasti pinkki bambi! <3

Laitatko yhteystietosi minulle sähköpostiin info at paapiidesign piste com niin laitetaan pienelle prinsessalle pinkki bambi matkaan. :) 

 Winner is number 594 Sandra! Concratulations!







♥ Kiitos kaikille osallistujille!  ♥ 

13.4.2011

NopsuPopsulle logo

Minä olen taas päässyt tekemään uudelle lastenvaatemerkille -logoa. Kivaa! NopsuPopsu on käsityöblogi. Sielläkin on käsillätekemisen kuume noussut kovaksi ja uutta yritystä ollaan suunnittelemassa. Onnea ja tsemppiä sinne suunnalle! NopsuPopsun lastenvaatteet ovat värikkäitä ja ihanan lapsekkaita. Sofia kyseli minulta logoa ja täytyihän se aika jostain kaivella tämän tekemiseen! Toiveena oli limeä, turkoosia ja/tai pinkkiä ja joku eläin. 
Minulle NopsuPopsu nimestä tulee mieleen vilkas iloisenveikeä eläin. Tällainen syntyi.:) Väriä ei osattu valita suoraan eikä ole varmaan pakkokaan. Käyttöön tulee siis näistä montakin. 


Bambiarvonnan osallistumisaika on päättynyt! Arvonnan suoritan torstaina tai perjantaina. Verkkokauppaan olen lisännyt eilen TSI-paketteja neljässä värissä. Uusia värejä on tulossa heti kunhan aika antaa myöten.  

Oletteko menossa LAPSI -messuille? 
Minun TSI- paketteja ja valmiita bambeja löytyy Ikasyrin messuosastolta 6k 78.  

8.4.2011

Bambitkin sai maistaa Photoshopia

Tuon tämänpäiväisen heppa/laama värikokeilun innoittamana photoshoppasin vähän bambeillekin uusia värejä. Facebookin tykkääjät jo kertoivat omia suosikkejaan, mutta kysäisempä täälläkin. Mitä nästä väreistä tahtoisitte oikeiksi tuotteiksi ja tsi- pakettiin? Voisin muutamaa kokeilla noiden neljän vakkarivärin lisäksi. Tuolta edellisestä postauksesta löytyy väritestailua myös koskien noita uusia tulokkaita. ;)

Jotain uutta, vihdoin!

Taisi olla tammikuuta kun tein bambin. Kiirettä ja sairastelua on riittänyt niin etten ole mitään uutta ehtinyt tekemään piiiitkään aikaan. Nytkään en oikeasti ehtisi, mutta en enää malttanut olla kokeilematta tätä. Hän on heppa.. eh. tai no hän on kai sellainen jos omaa hyvän mielikuvituksen. ;) Halusin kokeilla sekoitella jotain uutta väriäkin ja kun violettia on aina silloin tällöin pyydetty niin kokeilin sitä. Vähän vaalea minun makuuni ehkä.

Mitä tykkäätte? Heppaa tulee saamaan TSI paketteina. Missä väreissä toivoisitte? Tai innostuuko tästä heppasesta kukaan? Ja ei hätää, TSI bambia on tulossa verkkokauppaan taas vähintään neljässä värissä kunhan ohjelappuset saan painotalolta. Muitakin värejä kokeilen taatusti kunhan aikaa löytyy.




     Ompelujälkeä ei kannata katsoa turhan nuukasti, korvat menivät aluksi aivan hupsuun paikkaan ja minä näppäränä tyttönä ompelin ne käsin toiseen kohtaan ;)



MUOKSIS* Kokeilin photoshoppailla eri värejä. Ja minusta tää "heppa" on nyt ihan selvä laama. :D 

Kaikkihan rakastaa laamoja?!  

5.4.2011

Siis mihin joku tarvii 44 aurauskeppiä huhtikuussa?

Tuota saattoi joku ehkä miettiä sunnuntaina kun ostoskärryttelin niiden kanssa kaupan kassalle. :D
No tällaseen käyttöön ne tuli:



Nyt kelpaa kuivatella kankaapainotöitä kun sain oikein kunnon telineenkin. On se hyvä kun on puuseppä talossa ja aurauskeppejä saa vielä kaupasta ;)

PS: SHOPin -20% pehmolelu-ale on voimassa vielä tänään ja huomenna!

1.4.2011

Pehmoleluja ALElla!


Vielä juhlitaan uutta kauppaa!   

SHOPssa -20% alennuksella kaikki pehmolelut ja helistimet.  
Tarjous on voimassa 6.4 asti!