29.9.2010

Edellisen perusteella

Kiitos kaikille jotka edelliseen postaukseen mielipiteitään kertoivat! Kissoja siis teen jatkossakin ja pöllöpehmo on tulossa ainakin kokeeksi. Mahdollisesti myös jotain muuta (mustavalkoista) myös. 

Kukaan ei kommentoinut PaaPii pehmo asiaan. Unohdetaanko ne? Miettii miettii.. 
 Tässä piirroksia millaisia pehmoista ehkä tulisi. Värejä voi tietysti muuttaa miten vain joten älkää siitä niin välittäkö. Koneella tehdyissä kuvissa värit näyttävät niin latteilta.. mutta ehkä tästä näkee mitä minulla olisi mielessä :D Innostaako tällaiset pehmot? Nämähän tulisivat niin että toiselle puolelle tulisi nuo nukkuvat kasvot ja toiselle nauravaiset. Ajatuksena oli tehdä n. 28cm korkeita, eli sopivia halattavaksi. Mutta mikä muu koko olisi mieluinen jos ylipäätään kiinnostusta löytyy? Koristetyynykoossa? Esim korkeus n. 40cm? Miltä tuo kuvio näyttää? Olisiko kivempi vaikka perus polkadot tms?

Syy miksi näitä kysymyksiä niin paljon teen on se, että viikonloppuna on taas kankaanpainantakurssi ja seuloja olen menossa tekemään kunhan vaan saan päätetyksi mistä. :D Kiitollinen olen taas kaikista vastauksista! Sellaisistakin jos et tykkää !

 




28.9.2010

Lisää värejä ja MONTA kysymystä!






 Putiikista löytyy nyt myös nämä 8 uutta väriyhdistelmää!

-Mitä pidätte? Mitä ei vielä ole mutta tahtoisitte että kokeilen?
-Entäs vieläkö kissoista tykätään? Tahtoisitteko niitä lisää eriväreissä putiikkiin?
-Entäs pöllöjä? Siis niitä joita olen painanut pöllökasseihin. Haluttaisko niitä pehmoina?
-Olen ajatellut tehdä lisää PaaPii pehmoja mutta tällä kerralla täysin itse painettuina, siis ilman fleeceosaa. Löytyykö kiinnostusta?
-Jotain ihan muuta toivetta Putiikkiin? Hihkaise nyt!

Hi hi! Kyselykausi käynnissä :D

Kiitos mielipiteistä jo valmiiksi ♥

21.9.2010

Voi tätä riemua!

Anana sai minut innostumaan ja kokeilemaan. Kiitos ♥ Siellä kauniiden kuvien ja neulottujen myssyjen lumoissa ajattelin että minäkin haluan osata. Ja vielä kun oli linkki ohjeeseen ja kamerapussukasta jäänyttä lankaa niin oli aivan pakko yrittää. 



Se oli perjantai-ilta ja olin menossa pojan kanssa teatteriin. Ajattelin että aloitan pikkuisen, no vielä kierros ja toinen.. Ehdimme onneksi kuitenkin ajoissa. Takaisin kun pääsimme niin heti oli pakko jatkaa niin kauan että lanka loppui. Ai että kun olin innoissani!! Miehen ilme oli vähintäänkin mielenkiintoinen kun herätin hänet klo 1.00 yöllä näyttääkseni hienoa saavutustani. Minä puolivalmis myssy päässä puikko törröttämässä toisen korvaläpän kohdalta ja silmät riemusta suurina, varmaan näky :D Ihana mies kun ymmärsi olla suuttumatta siitä että minulla oli "tärkeää" näytettävää. Totuuden nimissä käsiala on aika karua katseltavaa mutta kyllä myssyä voi käyttää ja se on aivan sopivakin.


Ja se onnistumisen riemu sai minut yrittämään lisää. Olin aiemmin ihaillut norjalaismyssyjä ja olihan meille yksi Annikan tekemä jo matkustanut ja yksi Helmiltä tilattu. Edellisestä rohkaistuneena uskaltauduin kokeilemaan yhden ja toisen ja kolmannenkin tekoa. Taidanpa tehdä vielä aikuisten kokoa itsellekin :D 





Voi tätä riemua! 

Vielä kun saisin käsialan pysymään tasaisena niin olisin varsin onnellinen.

17.9.2010

Kukkuu!

Minulla on mateluvaihde tällä hetkellä käsitöiden saralla, mutta jotain pientä sentään on tullut valmiiksi! Ostin aiemmin syksyllä heräteostona vaaleanpunaisen takin tytölle -30% alekupongilla Anttilasta. Myssy on H&M:n. Tähän kokonaisuuteen tarvitsin huivin ja sen sitten puikottelin itse Novitan Rosesta. Huivi on ihan helpoimmasta päästä ainaoikeaa ja päihin virkkasin lopuksi tuollaiset koristukset. Värisilmälasit unohtui kotiin kun lankaa valitsin eikä sävy ole ihan sama kuin myssyssä. Mutta ehkä se ei kamalasti häiritse.. ehkä. 



 


10.9.2010

Helistin viikonloppu!

Hei pitkästä aikaa :) Tällä suunnalla on ollut jonkinmoinen käsityökiintiö täynnä vähän aikaa. Ideoita on ja materiaalejakin on hamsteroitu mutta jotenkin aloittamisen innostus on jäänyt jonnekkin hämärevien iltojen myötä. Hassua koska yleensä innostus on kasvanut aina syksyisin! Nytkään ei ole mitään uutta näytettäväksi.

Olen menossa pitkästä aikaa opettamaan taas ja sen takia lapset ovat menossa puolipäivähoitoon. Muutaman viikon sijaisuus. Kuvittelin että minulla on kaikki syksyn lastenvaateasiat hyvässä reilassa mutta eipäs sitten olekaan. Päivähoitoon nimittäin tarvitaan kura-asua vaikka olisi miten tekniset välikausivaatteet. Toisaalta ihan kiva että saa sitten puhtaan lapsen auton istuimelle kun hakee lapsia. Luulisi että sadevaatevalikoimat olisivat parhaimmillaan nyt syksyllä mutta en löydä mistään sellaista oikein kivaa pukua syksyn väripilkuksi tytölle. Kokoa 98 etsitään joten jos jollain on ylimääräisenä kiva mieluiten kuvioillinen puku niin saa tarjota. :) Myös vinkkejä nettikaupoista jossa vielä jotain kivaa olisi tarjolla otetaan mielellään vastaan!

Tänä viikonloppuna menen kankaanpainokurssille Kokkolan seudun opistolle. Kivaa!! Mitähän kaikkea uutta pääsee kokeilemaan ja innostumaan lisää :P Vinkkinä muuten jos olet täältä suunnalta, paikkoja näytti vielä olevan ;) Ehkä saan sitten jotain päivitetyksi tänne blogiinkin :D





3.9.2010

Pim Pam ja muuta postin tuomaa

Pim Pamin Petran kanssa olemme yhdessä ahertaneet uuden blogiputiikin kimpussa. Pim Pam for kids putiikkia voi käydä kurkkimassa tällä. Vielä sivu ei ole täydellisen valmis mutta pian sieltä pääsee tilailemaan ihanuuksia :) Kiitokseksi sain Petralta nämä Pim Pam pipot meidän lapsille.Varsinkin tuo bambinen on ah niin ihana! Mielettömän siistiä jälkeä Petra osaat tehdä!

Postilaatikossa oli tänään kiva paketti. Blogini valittiin aiemmin Jujun kuukauden blogiksi ja tästä palkinnoksi sain tällaisen leimailusetin. Kivan näköisiä, vielä pitäisi opetella käyttämään niitä :D



Ja olen minä saanut vielä kaksi näitäkin. Kiitos hirmuisesti Annikalle ja Sallylle