22.7.2010

Pöllökasseja

Pöllökuosin kun piirtelin niin oli sellainen olo että tämä ei saa jäädä tähän. Pöllöjä pöllöjä lisää! Suurensin pöllön kuvan ja painoin kankaalle. Sitten intouduin tekemään pöllökasseja! Kun olin painanut pöllöt ja niitä oli joka paikassa kuivumassa, mies tuli lasten kanssa kotiin. Poika katseli vähän aikaa ja sanoi: "Mamma tekee vain pöllöjä ja pöllöjä!" Niin teenkin, ei voi mitään! :D

Näitä tuli nyt tehtyä useampia joten tällaisen voi myös ostaa itselleen 14€ hintaan, hinta sisältää postituksen! Koko on n. 30cm x 36cm. Kangas 100% puuvillaa, pesu 60 asteessa.Valita voi keltaisella taustalla ruskean tai oranssin pöllön, vihreällä taustalla ruskean pöllön. Jokaista vaihtoehtoa on muutama! Sähköpostilla tavoittaa jälleen :)

19.7.2010

Ja taas pussukkaa pukkaa :)

Tein tilauksesta pussukan pienellä sivutaskulla. Tuli sitten samalla tehtyä useampi. Nämä kaksi siis myytävänä! Kokoluokka on sama kuin edellisissäkin pussukoissa. Hinta 11€ sis. postituksen. Prinsessa-pussukan kangas on vanhaa lakanaa joten se on hieman haalistunut ja pehmentynyt. Sähköpostilla tavoittaa!


Molemmissa sisällä siis tällainen pikkutasku! Tämä vihreä pussukka myyty :)

16.7.2010

Pim Pamille logo

Pim Pam blogin Petra kyseli joskus aiemmin jos tekisin Pim Pamille logon. Minähän olin innolla mukana koska tykkään Pim Pamin vaatteiden värikkyydestä, iloisuudesta ja eläinhahmoista! Tässä lopputulos. 

15.7.2010

Laukku ja toinenkin

Ostin joskus Eurokankaan alelaarista jämäkkää englantilaista puuvillaa ison palan. En tiedä miksi, koska en niin intona kankaaseen ollut enää kotona. Nyt päätin ottaa kankaan kokeiluun uutta laukkukaavaa varten. Ei niin harmita kangas jos tuleekin hassun mallinen kun omasta päästä tekee :D Halusin reippaan kokoisen ja pyöreän mallisen. Lisää tilaa tulee pohjassa olevasta kangaskiilasta. Malli onkin kiva mutta ehkä olisi vielä kivempi ilman tuota laskosta. Suuaukolla on magneettilukko ja sisällä pieni tasku kännykkää tms. varten.
Kankaasta en pidä vieläkään ja sitä on iso pala vielä. :O Ehkäpä lisää kokeiluja samalla kankaalla... Laukun annoin eteenpäin anopille joka tuntui siitä tykkäävän.


Sitten kokeilin toista laukkua/pussukkaa jonka kaava löytyi netistä täältä. Tähän kangas on kirpparilta ostetusta Finlaysonin verhokapasta ja vuorena valkoista puuvillaa.


Ps. Ne jotka odottavat tilauspussukoita: Kävin hakemassa ison kasan vetoketjuja :) Huomenna pääsen pussukoiden tekoon !

14.7.2010

Täällä sataa!

Ihana, että sataa vettä! Mutta mitäs sitä tekisi sateella?

Muistatteko lautapeliä Käärme ja tikapuut?  Minä muistan vaikka lapsena sitä peliä ei meillä ollutkaan, naapurissa kylläkin. Törmäsin netissä ohjeisiin miten pelilaudan voi tehdä itse, joten olihan se sitten pakko tehdä.. Muuttelin ideaa nyt niin että tällä laudalla pahiksia ovat madot ja kiipeämään pääsee köynnöksiä pitkin. Tulostin pelilaudan A3 koossa ja liimasin vanerille. Nyt ei kun pelaamaan :)



Tämän saa tulostaa jos tahtoo tai voi askarrella oman pelin: Laudalla pitää olla 100 ruutua ja 7 köynnöstä/tikapuuta ja 7 matoa/käärmettä. Laudalla kuljetaan nopan osoittaman verran eteenpäin. Jos osut köynnöksen juurelle saat kiivetä köynnöksen toiseen päähän. Jos taas osut madon naamaan syö mato sinut ja joudut madon hännän osoittaamaan kohtaan. Voittaja on tietenkin se joka ennättää ensiksi maaliin :)

Sadepäivän kunniaksi tuunattiin myös muutamat Eskimot valkosuklaalla :)
 

13.7.2010

Luova leikki

Osallistuin tähän Väriä elämään  ja Hipsu retroilee blogeissa. 

Tulisitko mukaan?

Lupaan lähettää jotain itsetehtyä viidelle ensimmäiselle jotka kommentoivat tähän postaukseen!
Jos lähdet mukaan, sinun tulee julkaista tämä omassa blogissasi ja lähettää myös jotain itsetehtyä viidelle ensimmäiselle jotka siihen kommentoivat.
Sääntönä on että tavaran tms. on oltava itse tehty ja lähetetty vastaanottajalle vuoden 2010 aikana.

Jos tulet mukaan, kommentoi tähän postaukseen 
ja laita yhteystietosi minulle sähköpostiin tahtianis @ gmail.com.

Teen erittäin varmasti jotain ommellen ja saatanpa intoutua käyttämään kankaanpainovärejäkin :)


12.7.2010

Pussukoita -taas

Noniin. Pussukan himoissani ompelin tällaisia viikonloppuna. Pussukat ovat n. 18cm x 16cm ja ne on vuoritettu joko valkoisella puuvillalla tai samalla kankaalla kuin päällinenkin.

Mutta ei minulla näille ole käyttöä. Raja kai se on jossain. :D Eli nämä olisivat myytävänä hintaan 11€/kpl. Sisältää postimaksun! Sähköpostilla tavoittaa :)

11.7.2010

Edellisestä intoutuneena..

Lisää pöllöjä. Tiedän että kaikilla varmaan pursuaa ne jo silmistä ja korvista ja paljon kivoja pöllökankaitakin on olemassa. Mutta oli silti pakko piirtää. :D Kuosikokeilu siis.

PaaPiilla on muuten nyt oma sivu Facebookissa. Linkki löytyy sivupalkista :)












10.7.2010

Pöllöjä puutarhassa

Nykyään keramiikan teko on harvinaista herkkua. Voi kun olisi mahdollisuutta tehdä useammin!!! Tässä muutama viimekesäinen jotka asuvat meillä puutarhassa. Ovat muuten ehjänä vielä vaikka niitä hoivatan ja liikutellaan melkein joka päivä :D

















9.7.2010

Pari pussukkaa

Pussukoiden tekeminen on rentouttavaa pikku puuhastelua. Silloin kun tekee mieli tehdä jotain pientä ilman kaavoja tai alkuvalmisteluja. Jostain jemmasta vähän jämäkangasta ja nappeja jne. ja ei kun menoksi. Tässä pari sellaista :)

Tämä ensimmäinen on kokeilu jossa alakappale on soikean muotoinen ja jonka reunat olen rypyttänyt yläkappaleeseen kiinni. Muistuttaa vähän kokin hattua :D Koristeeksi nappasin vanhasta paitapuserosta napit. Tänne mahtuu paljon tavaraa sisään vaikka on suht pieni.



Tämä toinen on tehty vanhasta trikoopaidasta. Leikkelin sen kuteiksi ja virkkasin ohuella langalla. Yritin saada vähän räsymattofiilistä. Ihan höpö kokeilu..