27.3.2010

Mekko

Pikkusiskon syntymäpäivä sattuu tänä vuonna pidettäväksi pääsiäisenä. Ihana syy koristella kotia pääsiäiseksi ja helppo teema syntymäpäiville. Keväisiä ja pastellisia värejä ja pääsiäiseen sopivaa tarjottavaa. Syntymäpäivämekkoa 2-vuotiaalle mietin ja pastellisia sävyjä. 50-luku tuli mieleen ja sen innoittamana kangaskauppaan. En tiedä miten paljon ajatuksiani mekosta näkyy mutta aika höpönen tuli lopputuloksesta. Pitäisiköhän vielä tehdä tytölle pupunkorvat ja kori suklaamunia varten HAHA :D



Mekkoa tehdessä tuli mieleen että jos joku olisi sanonut minulle 5 vuotta sitten että: Minulla on tyttö.  Ompelen tytölle itse mekon/mekkoja. Mekko on vaaleanpunainen ja siinä on tylliä ja rypytyksiä. En olisi uskonut sanaakaan! Hassua miten sitä muuttuu :) Mitähän sitä tekee viiden vuoden päästä :O

25.3.2010

Tunnustus

Sain tällaisen ihanaisen tunnustuksen Hannalta ja Mialta. muoks* Lisäksi vielä tunnustuksen myönsivät minulle Jokke ja Tinde. Kiitos teille! Olette ihania ♥ Koneen ääressä nautittu aamukahvi alkoi maistua tänä aamuna vieläkin paremmalta :)




Beautiful Blogger Award - tämä ihastuttava tunnustus tulee antaa eteenpäin seitsemälle kauniille blogille.

Tunnustuksen ansaitsevia blogeja on vaikka kuinka hurjasti ja moni tämän on jo saanutkin. Silti valinta on vaikea! Ojennan tämän näille seitsemälle ihanalle blogistille joiden blogit piristävät päivääni kauneudellaan, kekseliäisyydellään ja taitavuudellaan:

KA 

23.3.2010

Kissamainen arvonta!

Taas on kiitoksen aika!  Kiitos että käytte usein kurkistelemassa ja erityisesti että jaksatte niin ihanan ahkerasti kommentoida tekemisiäni! Kiitos kuuluu kaikille vierailijoille, mutta tällä kertaa haluan muistaa teitä ihanat lukijapaneelilaiset, tämä arvonta on juuri teille :)  Arvontaan on mahdollisuus ottaa osaa 1.4 asti. Arvonta suoritetaan 2.4.

Tällä kertaa arvontaan voivat osallistua siis vain lukijapaneelilaiset! Lukijapaneeliin saa liittyä toki myös arvonnan aikana :)



Palkinto nro 1: KISSAMAINEN HUIVI
-Kaikille lukijapaneelilaisille jotka ilmoittautuvat arvontaan mukaan jättämällä viestin kommenttilaatikkoon.
Voittona on kissamainen huivi valitsemallasi värityksellä (1-2 väriä). Huivin koko on n. 12cm x 125cm  ja se painetaan puuvillatrikoolle.


Palkinto nro 2: PEHMOINEN KISSA
-tämän lisäpalkinnon arvontaan osallistuvat ne lukijapaneelilaiset jotka linkittävät arvonnan omaan blogiinsa. Mukaansa voi napata ylimmän kuvan. Linkittämällä on siis mahdollisuus voittaa huivin lisäksi tämmöinen kissa! Muistathan mainita viestissäsi jos linkität! Kissan pituus on 38cm ja kissan värityksen saa itse toivoa (2 väriä).
♥ Onnea arvontaan ♥

22.3.2010

Lisää huiveja

Viikonloppuna sain painettua lisää huiveja. Kyllä se vain on myönnettävä ettei jäljestä saa täysin samanlaista kuin tehtaan painossa tulisi. Mutta ei kai käsin tehdystä tarvikkaan...


18.3.2010

Kissamainen halaus

Jonkinaikaa sitten Henni laittoi minulle sähköpostilla aikas kivan idean kissakaulahuivista. Vähän aikaa makustelin asiaa ja pakkohan sitä oli kokeilla. Varsinkin sitten kun Henni toivoi sellaisia omille lapsilleen ja myös Hennin sisko Elina omalleen. Toiveväreinä oli ruskea+keltainen ja pinkki+oranssi. Tässä kokeilu nro. 1. Ei niin onnistunut versio painamisen puolesta joten tämä kissa ei meiltä lähde minnekkään matkustamaan vaan jää oman pojan kaulan lämmikkeeksi. Mutta eiköhän seuraava sitten jo onnistukin. Nyt täytyy kuitenkin rauhoittua ja parannella itseään kun on ensimmäinen kuumeeton päivä vähään aikaan. EIKÄ alkaa innoissaan painohommiin. Ihan pakko oli siitä huolimatta surauttaa valmiiksi tämä huivi :D

Kissanpuikelolla on pituutta reilut 120cm ja leveyttä n. 12cm. Se on painettu Eurokankaan 100% puuvillaiselle trikoolle ja samaa valkoista trikoota on toisella puolella. Välikauteen tarkoitettu versio siis. Meillä ei poika suostunut taaskaan kuvattavaksi joten kietaisin huivin talvitakin ympärille. Talvikeleille voisi takapuolen tehdä vaikka polarfleecestä.


17.3.2010

Helistinkysely :)

Laitoin tuohon sivupalkkiin pienen kyselyn johon toivoisin että vastaatte. Ajattelin että teen pienen varaston helistimiä kesää ajatellen. Mitä värihdistelmiä kannattaisi tehdä? Jos kyselyssä ei ole sinulle mieleistä vaihtoehtoa tai haluaisit ehdottaa muuta väriyhdistelmää kokeiltavaksi niin laitathan vastausta tähän.

♥ Kiitos ♥

16.3.2010

Kukkaprinttejä ja pari keväistä hattua

Viikonlopun painantatöitä lisää. Kokeilin tehdä tuollaisia kukkanaamoja. Niissä on ideana se että eriväriset terälehdet muodostavat kukan kasvot ja  päällekäin mennessään kolmannen värin.  Tein myös molemmille lapsille yhdet kevätmyssyt lisää. Muoto vaihteeksi perus neliöhattu ja kankaana Eurokankaan lime velour. Pojan hattuun aplikoin kissan ja tytölle kiinnitin myssyyn kukkanaaman.

Tauti on täällä ottanut takapakkia ja nyt maataan taas kuumeessa ja kunnon yskässä. Olipahan taas vaikeaa saada hyviä kuvia. Kameraa kun on niin kiva juosta karkuun :)

14.3.2010

Karkkivärejä

Tällä viikolla blogissa on ollut aika hiljaista enkä ole muidenkaan kirjoituksia paljon käynyt kurkkimassa. Hiljaisuus johtuu siitä että olen mielummin niistellyt nenää ja katsellut lasten kanssa muumeja sohvalla makoillen. Kunnon flunssa meillä siis ollut kyläilemässä. Vieläkin sitä sairastetaan mutta nyt jaksaa jo tehdä muutakin kuin makoilla. 

Eilen kokeilin painaa uusia väriyhdistelmiä helistimiin. Mitäs pidätte? Nämä ovat enemmän karkkimaisia ja ehkä tyttömäisempiä kuin aiemmat. Jotenkin minusta ne oli niin ihania että pistin ne maljakkoon. Eikös olekin ihania kukkia meillä tänä viikonloppuna :D





Turvallisuusasiaa vielä. Olen tarkistanut painovärien valmistajalta että värit ovat turvallisia käyttää lasten tuotteissa. Valmistaja sanoo että kaikki heidän kankaanpainovärinsä täyttävät Oeko-Tex Standard 100:n mukaiset luokitukset. Tämä tarkoittaa esim. sitä että niistä ei liukene haitta-aineita tai myrkkyjä jne. Googlettamalla löytyy standardin vaatimuksista lisätietoa jos joku tahtoo ottaa tarkemmin selvää.

9.3.2010

Kastelukannuja

Ennenkuin kyllästytte niin kyllä taas pian on tulossa jotain ihan todellistakin! Nyt taas kuitenkin kuviteltua :)

6.3.2010

Puutarharakkautta

Puutarhan hoitaminen on ihanaa ♥ Kesä mielessä ja sitten kuvittelemaan kuosia.
Kasveille rakkautta suoraan kannusta ;)

Muoks* 20000 käviän raja on paukahtanut rikki joten piakkoin on taas arvonta tiedossa! Edellisellä kerralla lupasin, että arvonta on vain lukijapaneelilaisille. Tämä päätös pitää mutta odotellaan jos nuo Tähtianiksen puolella olevat lukijat löytäisivät uuteenkin osoitteeseen. (Ja minä saan aikaa miettiä palkintoja :D)

1.3.2010

Kissat


Mulla on selvästi joku into tehdä aina kaksi samanlaista :D Nyt tuli kissoja. Nämäkin kuuluvat kaksinaamaisiin: nukkuvat ja nauravat. Näistä toinen matkustaa Helsinkiin sinne samaiseen tapahtumaan kuin helistimetkin :)